Cum plătesc?

Cum plătesc? Simplu ! Numerar, card, transfer bancar, Tu alegi !

Ai la dispoziție mai multe metode de plată în funcție de nevoile tale:

  • Plata ramburs cu numerar la livrare, firma de curierat emite chitanța, iar factura se găsește în colet
  • Plata cu cardul 100% în siguranță prin intermediul euPlătesc.ro
  • Plata prin virament bancar (ordin de plată) în unul din conturile noastre de la secțiunea Contact (numai după primirea facturii proforme pe mail)

Deși programul de funcționare are limite și este până la ora 18 și respectiv ora 13, nu ezita să ne contactezi la adresele de email: creionulmeu.comenzi@gmail.com sau contact@creionulmeu.ro pentru orice nelămurire privind Cum plătesc ? sau orice altă întrebare suntem aici pentru Tine indiferent de oră  Inclusiv pe facebook, g+, twitter sau linkedin Răspundem în cel mai scurt timp posibil la mesajele tale indiferent de calea aleasă. Mai mut decât atât, dorim să știm în permanență cum preferi să fii contactat sau cum ai ajuns la noi.

Cum plătesc ? Contactează-ne

Pentru a beneficia de toate facilitățile oferite de Contul Tău îți sugerăm să-ți faci cont, adică accesează Contul meu din partea de jos a paginii și completează numele de utilizator și parola.  E simplu și te scutește de stres. Așa ai la îndemână toate comenzile, datele tale de contact și e mult mai ușor și rapid să comanzi după ce te autentifici. Și doar completezi două câmpuri din Înregistrare. Nu uita că, din contul tău de client, poți să:

  • urmărești livrarea comenzilor
  • descarci facturile și garanțiile
  • gestionezi datele de contact
  • accesezi inimioara, My wishlist

Iar dacă intri în Comunitatea Creionul Meu [CCM], adică introduci adresa Ta de email în partea de jos a paginii, beneficiezi de avantajele Clubului CreionulMeu și ești la curent cu noutățile.

Comenzile pot fi făcute la orice oră din zi sau din noapte.