Simplu! Prin curierat rapid sau poștă

Livrarea se face în 2 zile lucrătoare de la primirea notificării pe email. Dar în această perioadă este posibil ca termenul de livrare să fie de maxim o săptămână.
Transportul este asigurat de două firme de curierat rapid de renume, Nemo Express sau Fan Courier, pentru a ne asigura că pachetul ajunge în cel mai scurt timp și în siguranță la Tine.

  • Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile mai mari de 250 lei (sub 3 kg)
  • Pentru comenzile mai mici de 250 lei costul transportului este de 25 lei.
  • Comanda minimă este de 100 lei plus transportul

Dacă pachetul este de volum mare și depășește 3 kg sau pentru localitățile aflate în afara ariei de acoperire a curierului vei fi contactat telefonic pentru a stabili cum se va livra coletul. Dacă localitatea de destinație are km exteriori, ai două variante să primești coletul:

  • Fără costuri suplimentare, să ridici coletul de la agenția firmei de curierat de care aparține localitatea Ta (noi îți transmitem adresa și telefonul acesteia)
  • Costuri suplimentare de transport pe care ți le comunicăm după ce contactăm firma de curierat. Lista localităților fără taxă poate fi consultată aici

Pentru livrări internaționale, te rugăm să ne contactezi telefonic la numărul 0733 001 808 sau la adresa de email creionulmeu.comenzi@gmail.com

Deși programul are limite și este până la ora 17.00 și respectiv ora 13.00 în weekend, nu ezita să ne contactezi.

Suntem aici pentru Tine indiferent de oră. Inclusiv pe facebook, g+, twitter sau linkedin. Răspundem în cel mai scurt timp posibil la mesajele tale indiferent de calea aleasă.

Mai mut decât atât, dorim să știm în permanență cum preferi să fii contactat sau cum ai ajuns la noi.

Cos de cumparaturi

close