Despre noi, despre CreionulMeu

Despre noi, librăria online CreionulMeu este despre rechizite, papetărie și cadouri necesare acasă, la școală sau la birou.

http://www.creionulmeu.ro/ este numele comercial al S.C. Graphotek Expres S.R.L. și își propune să ofere clienților din România rechizite, produse de papetărie, birotică și cadouri necesare acasă, la școală sau la birou.

Încă din anul 1995, misiunea noastră este să oferim clienților noştri ceea ce au nevoie, când au nevoie şi cum au nevoie. Experienţa, calitatea şi preţul corect fiind principalele atu-uri ale organizaţiei noastre, ceea ce ne-a adus clienţi mulţumiţi din toate zonele ţării.

Politica organizaţiei are la bază respectul pentru client. Ne străduim permanent să realizăm proiecte frumoase şi eficiente împreună cu partenerii noştri.

Suntem dinamici, creativi, dedicaţi, titraţi şi flexibili. Un partener, corect și de încredere, ce oferă soluţii reale în timp util.

De asemenea, realizăm sub marca proprie o serie de produse de papetărie şi rechizite, de o calitate deosebită şi la un preţ competitiv distribuite și prin librăriile proprii, o marcă de renume în domeniu.

Te așteptăm în vizită!

Scrie cu mine ! Acasă. La școală. La birou.

Cos de cumparaturi

close