Proiecte sociale Creionul Meu e zona noastră de bine

Proiecte sociale Creionul Meu a apărut pentru că suntem mândri de copiii noștri ! Și îi susținem prin toate căile posibile, în programe de educaţie, integrare şi dezvoltare.

Credem că au nevoie de susținere și doar așa pot răzbate în hățișul aprig al vieții… Avem nenumărate acțiune în acest sens, singuri sau cu partenerii noștri.

Susținem comunitatea locală. De la grădinițe, școli și licee, la organizații și instituții publice, de la activități culturale și educaționale, la competiții sportive și divertisment. Încurajăm inițiativa, susținem valoarea și manifestăm compasiune pentru cei mai puțin norocoși.

Indiferent de cauză suntem mulțumiți că am reușit să ajutăm și o s-o facem și pe viitor.

Principalele proiecte în care ne-am implicat în ultimii ani sunt:

1. Donează un Ghiozdan cu rechizite și dă o șansă unui copil să învețe acțiune prin care am sprijinit două asociații:

• Asociația Și noi suntem copiii voștri, care luptă pentru copiii bolnavi de autism. Detalii despre asociație aici.

•Sau Fundația Bunul Samaritean ce sprijină copii din medii defavorizate vezi aici detalii.

Dacă vrei să faci o faptă bună și să donezi un ghiozdan de rechizite către oricine sau către una dintre aceste asociații click aici (pune link către Donez ghiozdan cu rechizite din ghiozdane adolescenți …).

2. Nu te teme să mă iei în brațe, Adelina și autismul este cartea editată și tipărită de noi gratuit pentru a da o șansă unui copil bolnav de autism !

Această carte a fost realizată pentru Asociația Și noi suntem copiii voștri care luptă pentru copiii bolnavi de autism și costă 30 lei. Detalii despre asociație aici.

Cumpărând această carte donezi cei 30 lei și ajuți un copil mai puțin norocos.

http://www.sinoisuntemcopiiivostri.com/426017647 

3. Bucurie de Crăciun. Împreună cu Asociația Balinte Ionela am adus bucurie de Crăciun copiilor de la Școala Gimnazială Umbrărești Deal.

Scopul Asociației Balinte Ionela constă în integrarea persoanelor defavorizate sau nevoiașe, indiferent de vârstă din România, la toate nivelurile vieții comunitare: social, profesional, educațional, cultural, sportiv etc, prin prezentarea, identificarea, promovarea și susținerea unitară a intereselor acestora.

Mai multe informații despre Asociația Balinte Ionela găsești aici.

4. Pe cei de la Semper Musica i-am sprijinit mereu în acțiunile lor cu materiale publicitare, articole de birou, rechizite etc. Și sunt niște tineri de ispravă care chiar fac o treabă bună pentru comunitate.

Activitatea celor de la Semper Musica este diversă, de la ajutorarea copiilor și tinerilor aflați în dificultate, până la cursuri de dezvoltare și consiliere, de la protecția mediului, până la respectarea drepturilor omului, de la toate formele de artă și evenimente culturale, până la oferirea de servicii de bază grupurilor vulnerabile.

Mai multe informații despre Semper Musica găsești aici.

5. Un parteneriat frumos avem cu Organizația Education & Support Sphere pe care i-am adoptat, consiliat și sprijinit într-o serie de acțiuni de care chiar suntem mândri.

Organizația Education & Support Sphere a luat naștere din ambiția a trei studenți entuziaști cu scopul de a completa sistemul de învățământ românesc prin crearea unui mediu alternativ de educație pentru tineri. Activitate lor se adresează tinerilor care își doresc mai mult decât le poate oferi școala, ca sistem. Pe cei care vor să afle cum pot să învețe altfel, să-și găsească și să-și urmeze pasiunile și, nu în ultimul rând, să îi ajute și să îi învețe și pe alții.

Mai multe informații despre EsSphere găsești aici.

6. Pe cei de la Fundația Bunul Samaritean îi sprijinim, de la activitățile specifice fundației și materialele de informare necesare, până la montarea în Librăriile Graphotek a cutiilor pentru donații către această fundație.

Fundația include 2 case pentru adulții cu dizabilități, un centru de zi pentru copiii din mediile defavorizate și are proiecte orientate către nevoile comunității.

Mai multe informații despre Fundația Bunul Samaritean găsești aici.

7. Suntem parteneri cu Asociația Galați, orașul meu și împreună am realizat proiecte frumoase pentru comunitate.

Misiunea Asociației Galați, orașul meu este aceea de a promova și apăra interesele orașului Galați și ale societății civile, prin promovarea de soluţii şi acţiuni care susţin binele acestui oraș. Asociația Galați, orașul meu este un partener pentru susținerea și afirmarea valorilor locale gălățene.

Mai multe informații despre Asociația Galați, orașul găsești aici.

8. #ForțaAlbastră – Trupa Taxi, Concert caritabil, Proiect dedicat Asociației Și noi suntem copiii voștri în sprijinul și pentru copiii bolnavi de autism.

http://www.sinoisuntemcopiiivostri.com/424008867

https://www.facebook.com/pg/SiNoiSuntemCopiiiVostri/photos/?tab=album&album_id=1101646146563551

9. Accept Me As I Am, Licitație caritabilă de artă, Proiect dedicat Asociației Și noi suntem copiii voștri în sprijinul și pentru copiii bolnavi de autism.

https://www.facebook.com/pg/SiNoiSuntemCopiiiVostri/photos/?tab=album&album_id=975851069143060

 

10. Parteneriat cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați în vederea realizării unor proiecte comune de promovare și comunicare.

http://www.feaa.ugal.ro/parteneri-feaa/

 

Cos de cumparaturi

close