Deschidere colet la livrare este serviciul prin care ai dreptul să verifici dacă ai primit exact ce ai comandat !

Cum beneficiezi de serviciul Deschidere colet la livrare

Plătești după ce deschizi coletul și ești sigur că ai primit produsul comandat, în stare perfectă. Serviciul „Deschiderea coletului la livrare” este valabil, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice și acoperă toate produsele de pe www.creionulmeu.ro.

 

Cum beneficiezi de acest serviciu ?

 

Poți solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produselor. Dar fără a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

Dacă produsul comandat nu este în stare perfectă şi prezintă zgârieturi sau alte probleme, îți recomandăm să refuzi comanda. Pentru a refuza comanda trebuie să completezi un Proces verbal de constatare, în prezența curierului în momentul livrării. Procesul verbal nu mai poate fi completat după plecarea curierului.

Dacă ai achitat comanda online și vrei returnarea produsului, suma achitată va fi restituită în contul din care ai efectuat plata, în cel mai scurt timp.

Dacă ai comandat mai multe produse și vrei să returnezi doar unul, procedura implică returul întregii comenzi, deci toate produsele livrate.

 

Cine achită transportul ?

 

În cazul returului prin intermediul serviciului “Deschiderea coletului la livrare” taxele de transport sunt suportate de către vânzător.

Cos de cumparaturi

close