Transportul este gratuit ?

DA, pentru comenzi mai mari de 350 lei. Pentru comenzile mai mici de 350 lei transportul este 30 lei.

În cât timp se face livrarea ?

Livrarea se face în 2 zile lucrătoare de la primirea notificării pe email.

Pot să fac cadou produse cumpărate de pe site și să le trimit direct persoanei respective ?

Sigur. Dacă vrei să faci un cadou, Împachetăm cadouri, Te ajutăm cu un ambalaj elegant și livrăm direct la adresa specificată de tine.

Pot să mă răzgândesc ?

E OK să te răzgândești. Ai drept de retur. Garantat banii înapoi în 10 zile dacă nu ești mulțumit.

Pot să comand oricând ?

DA. Suntem aici pentru Tine indiferent de oră. Comenzile pot fi făcute la orice oră din zi sau din noapte.

Cum cumpăr ?

Alege produsele. Parcurge categoriile din stânga paginii sau folosește căsuța (Ce vrei să cauți azi?) de căutare în site din partea de sus a acestuia. Dă click pe produsul pe care dorești să-l achiziționezi și deschide pagina produsului cu descrierea acestuia, selectează varianta dorită dacă produsul are mai multe variante și apasă pe Adaugă în coș. Comanda minimă este de 100 lei.

În dreapta sus ai Coșul, alege Vezi coș sau Plasează Comanda, apoi Continuă plata pentru finalizarea comenzii, Completează datele personale și Plasează comanda.

Cum îmi fac cont ?

Accesezi Contul meu din partea de sus a paginii și completezi numele de utilizator și parola.  E simplu și te scutește de stres. Și doar completezi două câmpuri din Înregistrare.

Ce facilități am în Contul meu ?

Așa ai la îndemână toate comenzile, datele tale de contact și e mult mai ușor și rapid să comanzi după ce te autentifici. Din contul tău de client, poți să: urmărești livrarea comenzilor, descarci facturile și garanțiile, gestionezi datele de contact, accesezi inimioara, Favorite.

Pot să creez o listă de Favorite (Whishlist) ?

DA. Apeși inimioara și faci o listă de Favorite. Lista salvată o găsești în Contul meu la Favorite.

Cum mă abonez la newsletter ?

Tot ce trebuie să faci e să introduci adresa Ta de email în partea de jos a paginii. E simplu. Și nu te costă nimic. Dimpotrivă ai doar de câștigat. Așa intri în Comunitatea Creionul Meu [CCM], adică beneficiezi de avantajele ClubuluiCreionulMeu și ești la curent cu noutățile.

Ce tipuri de plată am la dispoziție ?

Ai 3 tipuri de plată. Plata ramburs, Plata prin card de credit/debit, euPlatesc.ro sau Transfer bancar/ordin de plată.

Pot să achit cu cardul ?

DA. Dacă dorești metoda de plată cu cardul bifează căsuța euPlatesc.ro și completează informațiile despre cardul tău.

Pot achita cu orice tip de card ?

DA. Sistemul permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licență Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron.

Plata cu cardul este sigură ?

DA.Tranzacția este securizată. Datele tale sunt în siguranță pe toată perioada tranzacției. Procesarea datelor de card se face pe serverele euplatesc.ro, iar www.creionulmeu.ro nu solicită și nu stochează nici o informație privind cardul tău.

Informațiile mele sunt în siguranță ?

DA. Informațiile tale vor fi folosite doar pentru procesarea comenzilor.

Păstrăm confidențialitatea datelor personale furnizate de tine prin completarea formularelor de înregistrare și comandă, așa cum prevăd dispozițiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecția datelor personale.

Cos de cumparaturi

close