Top 5 idei de împachetare cadouri

Top 5 idei de împachetare cadouri

Top 5 idei de împachetare cadouri este rezultatul unei conversații interesante, cu prietenii mei, despre cum oferim un cadou celor dragi sau unui partener de afaceri. După lungi dezbateri și idei interesante, toți am fost de acord cu faptul că problema cadourilor este un subiect actual și în același timp o situație prin care am trecut și vom mai trece fiecare dintre noi.

Cât de mult contează împachetarea cadoului?

După ce am organizat un brainstorming, în care fiecare venea cu idei de cadouri pentru diferite ocazii: de Crăciun, Revelion, Sf. Vasile, Sf. Ion, Mărțișor, 8 Martie, 1 iunie, Iepuraș, onomastică sau ziua de naștere, am ajuns la întrebarea cât de mult contează împachetarea cadoului?

Analizând, am ajuns la concluzia că modul în care oferim un cadou contează la fel de mult ca și cadoul în sine. De ce? Pentru că de cele mai multe ori ambalajul cadoului oferă acel spirit de sărbătoare, suspansul, eleganța, sufletul sau atenția la detalii.

Procesul de împachetare a cadourilor implică creativitate, armonizarea detaliilor cu natura evenimentului sau cu pasiunile celui care primește cadoul, pentru a crea un cadou de suflet ! Și asta contează !

Iată câteva idei deosebite de împachetare cadouri:

  • Ambalaj din hârtie creponată

Este o metodă originală de împachetare, ce oferă cadourilor un aspect deosebit din punct de vedere vizual. Hârtia creponată este o alternativă perfectă pentru hârtia clasică de împachetat, dar ai grijă să combini corect culorile astfel încât să obții un efect vizual deosebit.

  • Ambalaj cu mesaj

Alege un ambalaj simplu, clasic și adaugă mesaje haioase sau de suflet pe un sticker colorat. Scrie de mână mesajul, cu un pix cu sclipici sau un marker alb, auriu sau argintiu, personalizat pentru fiecare persoană sau folosește abțibilduri haioase și vei adăuga originalitate cadoului tău. De asemenea, pe un ambalaj clasic poți lipi buline, steluțe, fulgi, reni, brazi sau chiar litere care să formeze numele celor dragi. O idee genială de împachetare.

  • Ambalaj eco-friendly

Aici creativitatea și imaginația ta își vor pune amprenta! Folosește materiale ecologice, mai ales dacă pachetul va ajunge la un partener de afaceri sau cineva drag care susține aceste principii. Cu siguranță atenția la detalii va fi remarcată!

  • Ambalaj din desenele copiilor

Un cadou perfect pentru bunici, părinți, unchi sau mătuși ! Cu siguranță desenele copiilor vor fi un mod special de împachetare a cadoului indiferent de tematica aleasă: un brad, o mașină, un copac sau un test de 10 de la școală!

  • Ambalaj cu decorațiuni handmade

În acest caz ai nevoie de îndemânare și mult suflet ! Poți confecționa singur fulgi de nea, brazi, iepurași, inimioare, steluțe sau orice alt design potrivit pentru acea ocazie. Astfel vei realiza un design special apreciat de cei dragi !

Pe site-ul www.creionulmeu.ro găsești toate materialele necesare pentru a împacheta într-un mod deosebit cadourile pentru cei dragi sau pentru partenerii de afaceri: hârtie creponată, hârtie ambalaj, pix cu sclipici, marker alb, marker auriu, marker argintiu, bandă adezivă, abțibilduri, pachete cadou, fundițe, lipici etc.

Și pentru că știm cât de important este modul de ambalare a unui cadou, îți amintim că avem un serviciu special dedicat cadourilor prin care poți să comanzi orice produs din site, de exemplu un set pix și stilou deosebit, cu sau fără personalizare prin gravură și noi îl ambalăm atent, îi adăugăm mesajul tău și îl livrăm la adresa indicată de tine!

E frumos să faci cadouri și e superb să fie atent ambalate!

Tu cum ai împachetat cel mai inedit cadou? Sau cum l-ai primit?

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Vezi si ultimele

Articole recente

Cos de cumparaturi

close