Câștigătorii tombolei rechizitelor aperta

Câștigătorii Tombolei Rechizitelor Aperta au crezut în Tombole

Ca să fii printre Câștigătorii Tombolei Rechizitelor Aperta trebuie să crezi în tombole și să ai nevoie de rechizite.

Rechizitele, produsele de papetărie și birotică sunt un domeniu special de care toată lumea are nevoie. Tu, la birou pentru a fi eficient și a avea totul, în ordine, la îndemnă. Școlarul tău, liceanul sau studentul pentru a fi strălucit la școală sau la facultate.

Totul e să ai produse de calitate, gamă variată și cât mai multe informații pentru a alege exact produsele care ți se potrivesc. Și dacă mai ai și premii pe lângă toate acestea este perfect.

Creionul Meu are peste 7500 produse de calitate, parteneri de încredere precum Aperta, un blog cu informații utile și permanent tombole, concursuri.

Concursul ”Tombola rechizitelor Aperta”, desfășurat în perioada 15 august – 30 septembrie 2016, s-a încheiat cu extragerea finală pentru desemnarea câștigătorilor.

Superbele premii puse în joc au fost: O vacanță de 5 zile în Poiana Brașov, Hotel Alpin Resort 4*, Un laptop Lenovo B50-30, 15,6″, O tabletă Lenovo A8-50, 8” și zeci de pachete cu produse Aperta pentru școală.

Am fost impresionați de numărul participanților la tombolă și vă mulțumim tuturor pentru că ați fost alături de www.creionulmeu.ro !

Extragerea a avut loc ieri, 30 septembrie, prin intermediul site-ului specializat www.random.org, fiind filmată și postată pe canalul YouTube Aperta. https://youtu.be/Q4wVDblMjss

Cei trei câștigători au ales să achiziționeze produse Schneider și übers Fiktion, s-au înscris pe site-ul www.aperta.ro și au câștigat.

Deși ne place suspansul nu vrem să-l mai prelungim și avem plăcerea să vă dezvăluim numele câștigătorilor !

Premiul   I – Daniela Dohotariu

Premiul  II – Maria Simona Carta

Premiul III – Daniel Neagoe

Felicitări tuturor ! Aceasta este doar una dintre tombolele de pe www.creionulmeu.ro.

Tombola rechizitelor Creionul Meu este încă în desfășurare până pe 15 octombrie. Sigur mai ai ceva rechizite de completat pentru școlari sau studenți. Sau articole de birou pentru tine. Și e păcat să ratezi încă o șansă la premii.

Ce zici ? Merită ? Tu participi la concursuri, tombole ? Lasă-mi un comentariu …

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Vezi si ultimele

Articole recente

Top 5 idei de împachetare cadouri

Top 5 idei de împachetare cadouri Top 5 idei de împachetare cadouri este rezultatul unei conversații interesante, cu prietenii mei, despre cum oferim un cadou celor dragi sau unui partener

Cum să-ți planifici bugetul, fiind student

Viața de student Viața de student poate fi mult mai complicată decât pare la prima vedere. Pentru majoritatea, începutul facultății reprezintă acel pas în urma căruia te desparți de părinți,

carioca perfecta

Cum să alegi cariocile perfecte pentru copilul tău

Cariocile sunt rechizitele îndrăgite de toți copiii, care provoacă interes și le mențin atenția pentru mult timp.
Este important, ca părinte, când alegi un set de carioci, să te ghidezi după anumite caracteristici, care să îndeplinească toate nevoile primare pentru un copil: siguranță, menținerea atenției, dezvoltarea imaginației.

Cos de cumparaturi

close