Mama mea e altfel! La mulți ani SuperMami ! E 8 Martie !

Mama mea e Mama mea ! Are ochii mari și căprui, atât de blânzi și uneori, atât de autoritari ! Iar când sunt înlăcrimați îmi umezește parcă suflețelul, dar nu-i arăt, ci îi zâmbesc larg și o cuprind cu toată dragostea mea și atunci realizez că Mama mea e atât de frumoasă, ca o Zână Bună sau ca o Prințesă din povești.

Mama mea. Mama mea are mereu părul zburlit, pentru că îmi bag eu degetele în el și pentru că ne zbânțuim pe melodiile mele preferate sau de la prea mult sărit în pat, agitație, râs și bucurie. Dar când lucrurile devin serioase, reușește mereu să mă liniștească… prin telepatie așa cum face Pheonix sau Dr. Stronge.

Mama mea. Mama mea e zveltă, dreaptă, puternică, arată exact ca și CatWoman, știe să se dea cu rolele, cu patinele, cu bicicleta, se urcă în copaci mai rău ca Spiderman, joacă „Șotron”, chiar știe și „Rațele și vânătorii” sau „Țară țară vrem ostași”… are toate energiile emisferice ca și Captain Atom.

Mama mea e doctorița Plușica, ce vindecă orice rană sau zgârietură, vrăjitoarea Arabella cu inelul fermecat, deoarece totul e perfect și gata la timp, Superman pentru că mereu ajungem la școală la timp deși eu mă trezesc târziu, Batman, Hulk sau chiar Gaku, pentru că mă apără mereu de tot ce este rău pe lume.

Mama meaMama mea reușește să învingă orice forță a răului… e un fel de FireStorm, pentru că stinge focul, AquaMan, pentru că manipulează apa, ba e rece, ba e caldă, IronMan, pentru că face față oricărei lovituri sau The Green Lantern pentru că îmi luminează drumul.

Și nu doar atât… este invincibilă, cea mai frumoasă din lume și atotștiutoare, cea mai inteligentă, nu există temă pe care ea să nu știe să o rezolve sau cea mai bună bucătăreasă… un fel de Wolverine sau Jamie Olliver la mine acasă.

Mama meaMama mea e un super erou, o zână bună, o prințesă din povești sau un îngeraș care îmi face viața lină… un paradis, un film bun sau o poveste de povestit la bătânețe…

Mama mea este Mama mea ! La mulți ani SuperMami !!!!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Vezi si ultimele

Articole recente

Cos de cumparaturi

close