Povestea continuă și are un nou început …

Într-o zi ca oricare alta, prin anul 1995, într-o familie un pic mai diferită decât oricare alta, că doar fiecare e unic în felul său, se pune a se plamădi un nou început de drum.

Se zicea, că Graphotek Expres este o mică familie pasionată de comunicare și de marketing, pregătită să pună în practică ideile şi cunoştinţele lor pentru a da naştere unor branduri de succes.

Cică sunt dinamici, creativi, dedicaţi, titraţi şi flexibili, un partener ce oferă soluţii creative în timp util, privind  imaginea vizuală a clienţilor lor şi a produselor sau serviciilor pe care aceştia le promovează.

Dar nu târziu am auzit de această familie că a avut tripleți, prima care a văzut lumina zilei a fost Librăria Graphotek din strada V. Alecsandri, imediat după aceea a apărut Librăria Graphotek din strada Ștefan cel Mare și fără să se lase prea mult asteptată și Librăria Graphotek din 1 Decembrie 1918.

După o asemenea experiență oricine ar fi zis că e nevoie de o pauză, dar povestea continuă cu același ritm alert, cu noi copii în familia Graphotek și anume Tipografia Graphotek, care oferă servicii de imprimare offset în coli, legătorie şi finisare și editura GraphoPress, ce editează şi tipărește în condiţii grafice deosebite orice tip de carte.

Graphotek devenind astfel o familie complexă care, cu ajutorul copiilor săi, reușește să furnizeze servicii de comunicare şi de branding, creaţie şi producţie publicitară, tipar şi design pentru tipar dedicate tuturor celor ce văd în acest unic neam de soi un puternic partener cu care se pot realiza proiecte frumoase și eficiente.

Astăzi, cu tot dinamismul, creativitatea, dedicaţia, titrarea şi flexibitatea, Familia Graphotek arată lumii întregi pe Prâslea, cel mai mic copil dar și cel mai răsfățat, el furând de la frații mai mari tot ce au cătăpătat ei mai bun, în toți acești ani și arătând singur lumii, cu chipul său și cuvintele sale, întreaga putere a Dinastiei Graphotek…

www.creionulmeu.ro pleacă la drum cu parteneri de mare renume internațional (FABER CASTELL, PELIKAN, PARKER, MILAN, BIC, DISNEY, HERLITZ, PEPE JEANS, POLO CLUB etc), ce cu siguranță îl vor ajuta să ajungă în primele pagini ale lumii virtuale din întreaga lume.

Acest voinic va încera să ajute pe toți cei care îi ies în cale, în dorința de a cumpăra un produs din categoriile: articole de școală, instrumente de scris și corectat, obiecte pentru desen tehnic, hârtie, articole de birou sau sisteme de afișare și prezentare, it, medii de stocare sau tehnică de birou, obiecte pentru artă&grafică sau art&craft, jucării, genți de leptop, voiaj, trolere și cadouri, arătându-le cât mai multe detalii despre produsul dorit, despre procesul de achiziție, modalitățile de plată, serviciul de livrare și garanțiile oferite, factori decisivi în câștigarea încrederii partenerilor săi de drum în viața sa lungă în acest basm rupt totuși din realitate.

Avantajul standardelor înalte ale Familiei Graphotek, de la imaginea şi comunicarea brandului, până la produsele impecabile şi un customer dedicat clienţilor, cu promoții și beneficii directe pentru consumator, va aduce clientului, atunci când primește coletul un zâmbet pe buze şi îl va face să comande din nou, din portofoliul vast ce îl va avea în permanență www.creionulmeu.ro.

Vom mai vorbi … căci azi doar v-am dat de veste că povestea continuă și are un nou început …

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Vezi si ultimele

Articole recente

Cos de cumparaturi

close