Top 5 Rechizite cool pentru studenți

Rechizite pentru studenți

Top 5 rechizite cool pentru studenți încearcă să îți facă viața mai ușoară. Ești student și nu mai știi exact de ce ai nevoie? Înainte de a intra în spirala nebuniei academice, hai să vedem ce rechizite esențiale te posat ajuta să treci cu bine prin semestrul ăsta. Fie că ești un „boboc” de prim an sau un veteran al universității, ai nevoie de un arsenal de rechizite care să facă facultatea să pară puțin mai cool. Iată topul nostru de 5 rechizite esențiale pentru studenți:

  1. Caiete și agende: Hai să fim realiști, știi deja că ai nevoie de ceva mai mult decât caiete obișnuite. Așa că, alege caiete A4 și agende utile, cu design special, pentru a-ți evidenția notițele și a le identifica mai ușor atunci când ai nevoie de ele. Cum când? În sesiune, ca un student adevărat ! 
rechizite

2. Pixuri și creioane care nu se strică ușor: Nu vrei să fii cel care se chinuie să scrie cu un pix jumătate rupt sau cu o mină de creion care mereu se rupe. Investește în câteva pixuri gel de bună calitate și un set de creioane mecanice rezistente. Ai grijă, colegii tăi ar putea să te roage să le împrumuți!

3. Evidențiatoare îndrăznețe: Când vine vorba despre învățat pentru examene, evidențiatoarele sau textmarkerele (zi-le cum vrei) sunt prietenii tăi cei mai buni. Cu sau fără refill, în seturi ușor de folosit, câteva culori diferite îți vor permite să-ți organizezi notițele într-un mod mai interesant și eficient

4. Organizator sau calendar: Da, știm că ești student și viața ta e un haos total, dar un organizator sau un calendar te pot ajuta să nu pierzi termenele limită sau să uiți de petrecerile de vineri seară (când ești norocos). Alege unul care îți place cu adevărat, astfel încât să te simți motivat să-l folosești.

5. Geantă sau rucsac pentru laptop: În era digitală, este esențial să ai o geantă special concepută pentru a-ți transporta dispozitivul în siguranță. Aceasta nu numai că îți protejează laptopul, dar îți oferă și un spațiu suplimentar pentru cărți, notițe și alte accesorii. Alege o geantă laptop care ți se potrivește și care poate să facă față stilului de viață agitat al unui student modern.

Cu aceste rechizite cool, ești aproape gata să începi aventura! Îți mai trebuie ceva încredere în tine și niște prieteni aproape ! Cine e alături de tine ?

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Vezi si ultimele

Articole recente

Cos de cumparaturi

close