Dacă aș lua anul de la început … Leave a comment

Și aș rescrie calendarul … Ar fi la fel ? Cu bune, cu rele …


Ianuarie 2015 a fost înzăpezit și plin de brumă, dar cu multe zâmbete pline de răbdare.
Februarie a trecut ca printr-o minune, că e luna scurtă și n-am simțit nici gerul și nici lacrimile de bucurie sau tristețe … doar e luna iubirii !
Apoi martie a adus ghiocei și mărțișoare, ce ne-au descrețit frunțile, căci bucuria primăverii o simte orice suflet gârbovit …
Aprilie a fost o lună grea, plină de greșeli, lecții de viață, teste, reușite, eșecuri … Prea mult, prea puțin … oricum, am reușit să înțeleg că viața e o lecție continuă, iar destinul mereu surprinzător.
Mai, a început cu Sfintele Sărbători Pascale, pioșenie, bunătate și s-a sfârșit cu noi începuturi în aceeași viață plină de experiențe.
Vara toată … iunie, iulie, august … soarele ne-a însorit destinul, vacanța mare, excursiile de neuitat și petrecerile alături de cei dragi prin toate colțurile lumii au lăsat în urmă amintiri uimitoare.
Septembrie când a sosit, ne-a dus direct în curtea școlii, în birouri, la job-uri mai mari sau mai mici și prin frunzele ruginii ne-am făcut cărare zi de zi dând ce e mai bun din noi.
În octombrie au venit studenții și luna cu nopțile lungi (13 ore) și am avut tot timpul din lume să visăm, să învățăm, să sperăm și să ne reândrăgostim…
Noiembrie, plină de brumă, ne-a luat cam pe nepregătite, dar am petrecut și am sărbătorit Sfinții Mihail și Gavril, Sfântul Andrei.
Decembrie a venit cu fericire … că vine Moș Crăciun … începe un nou an …
E iar vacanță … sau e curiozitate … ce va urma ?
2015 !!! A fost anul cu bune și rele pe care l-am simțit puternic, în fiecare zi …
Anul ce ne-a învățat să prețuim fiecare zi, pentru că fiecare zi este UNICĂ !
2016 va fi cu siguranță mai bun …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *