Și aș rescrie calendarul … Ar fi la fel ? Cu bune, cu rele …


Ianuarie 2015 a fost înzăpezit și plin de brumă, dar cu multe zâmbete pline de răbdare.
Februarie a trecut ca printr-o minune, că e luna scurtă și n-am simțit nici gerul și nici lacrimile de bucurie sau tristețe … doar e luna iubirii !
Apoi martie a adus ghiocei și mărțișoare, ce ne-au descrețit frunțile, căci bucuria primăverii o simte orice suflet gârbovit …
Aprilie a fost o lună grea, plină de greșeli, lecții de viață, teste, reușite, eșecuri … Prea mult, prea puțin … oricum, am reușit să înțeleg că viața e o lecție continuă, iar destinul mereu surprinzător.
Mai, a început cu Sfintele Sărbători Pascale, pioșenie, bunătate și s-a sfârșit cu noi începuturi în aceeași viață plină de experiențe.
Vara toată … iunie, iulie, august … soarele ne-a însorit destinul, vacanța mare, excursiile de neuitat și petrecerile alături de cei dragi prin toate colțurile lumii au lăsat în urmă amintiri uimitoare.
Septembrie când a sosit, ne-a dus direct în curtea școlii, în birouri, la job-uri mai mari sau mai mici și prin frunzele ruginii ne-am făcut cărare zi de zi dând ce e mai bun din noi.
În octombrie au venit studenții și luna cu nopțile lungi (13 ore) și am avut tot timpul din lume să visăm, să învățăm, să sperăm și să ne reândrăgostim…
Noiembrie, plină de brumă, ne-a luat cam pe nepregătite, dar am petrecut și am sărbătorit Sfinții Mihail și Gavril, Sfântul Andrei.
Decembrie a venit cu fericire … că vine Moș Crăciun … începe un nou an …
E iar vacanță … sau e curiozitate … ce va urma ?
2015 !!! A fost anul cu bune și rele pe care l-am simțit puternic, în fiecare zi …
Anul ce ne-a învățat să prețuim fiecare zi, pentru că fiecare zi este UNICĂ !
2016 va fi cu siguranță mai bun …

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Vezi si ultimele

Articole recente

Top 5 idei de împachetare cadouri

Top 5 idei de împachetare cadouri Top 5 idei de împachetare cadouri este rezultatul unei conversații interesante, cu prietenii mei, despre cum oferim un cadou celor dragi sau unui partener

Cum să-ți planifici bugetul, fiind student

Viața de student Viața de student poate fi mult mai complicată decât pare la prima vedere. Pentru majoritatea, începutul facultății reprezintă acel pas în urma căruia te desparți de părinți,

carioca perfecta

Cum să alegi cariocile perfecte pentru copilul tău

Cariocile sunt rechizitele îndrăgite de toți copiii, care provoacă interes și le mențin atenția pentru mult timp.
Este important, ca părinte, când alegi un set de carioci, să te ghidezi după anumite caracteristici, care să îndeplinească toate nevoile primare pentru un copil: siguranță, menținerea atenției, dezvoltarea imaginației.

Cos de cumparaturi

close