Scrisoarea lui Moș Crăciun este cea mai așteptată scrisoare… Este un cadou deosebit pe care doar tu îl poți face copilului tău.

        Dragul/Draga Moșului, ………………………

   

Spiridușii mi-au spus despre tine că anul ăsta ai fost un băiețel / o fetiță  de ……………….   ani ce ai avut foarte multe note mari.

Datorită acestor lucruri, mă voi asigura ca în sacul meu să se găsească și ceea ce ți-ai dorit, și anume aceste cadouri. Am de dus atât de multe jucării în acest an la copiii din întreaga lume, încât nici nu știu la cine voi ajunge mai întâi.

Trebuie să-ți spun că spiridușii muncesc din greu ca să avem toate cadourile gata la vreme iar atât Rudolf cât și ceilalți reni sunt în formă și gata să pornească în marea călătorie din acest an. Am să te rog, dragul meu / draga mea, să lași la fereastră morcovi pentru renii mei, iar pentru mine, un pahar cu lapte și câteva prăjituri.

Așteptăm cu nerăbdare să ajungem în Ajunul Crăciunului în orașul  ………………… și să ne oprim și la casa ta, așa că te rog atât pe tine cât și pe prietenii tăi să fiți în pat la somn atunci când vă voi lăsa cadourile sub brad.

 Să ai un Crăciun fericit, ………………………………………!

Te sărută cu drag, Moșul

 

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Vezi si ultimele

Articole recente

Top 5 idei de împachetare cadouri

Top 5 idei de împachetare cadouri Top 5 idei de împachetare cadouri este rezultatul unei conversații interesante, cu prietenii mei, despre cum oferim un cadou celor dragi sau unui partener

Cum să-ți planifici bugetul, fiind student

Viața de student Viața de student poate fi mult mai complicată decât pare la prima vedere. Pentru majoritatea, începutul facultății reprezintă acel pas în urma căruia te desparți de părinți,

carioca perfecta

Cum să alegi cariocile perfecte pentru copilul tău

Cariocile sunt rechizitele îndrăgite de toți copiii, care provoacă interes și le mențin atenția pentru mult timp.
Este important, ca părinte, când alegi un set de carioci, să te ghidezi după anumite caracteristici, care să îndeplinească toate nevoile primare pentru un copil: siguranță, menținerea atenției, dezvoltarea imaginației.

Cos de cumparaturi

close