1 Iunie e o zi specială este ziua mea și a tuturor copiilor. Este o zi specială pentru toți copii… Foarte specială. Și mereu m-am întrebat… Cui îi spun ce cadou îmi doresc în zilele speciale din viața mea ?

De Paște i-am scris Iepurașului să îmi aducă acel cadou mult visat. Și mi l-a adus. Iepurașul poate orice.

De Crăciun i-am scris lui Moș Crăciun o listă întreagă de jucării și am trimis-o în Laponia. Și El face minuni pentru copiii cuminți.

Zânei Măseluță îi dau un dinte și ea îmi dă un bănuț, iar când e ziua mea de naștere toată familia și prietenii mă întreabă ce-mi doresc și mereu primesc cadouri exact pe gustul meu.

Dar 1 Iunie e tot o zi specială și nu știu cui să-i spun ce îmi doresc …. Cred că am să spun jucăriilor de pluș din camera mea. Ele noaptea prind viață, devin spiriduși și vor transmite mesajul cui trebuie… iar eu voi primi cadoul mult dorit !

Ba nu. Voi scrie o scrisoare. Fără destinatar. O voi pune în cutia poștală. Cu siguranță se va găsi cineva care să știe unde să o ducă pentru a fi citită. Și sigur primesc un răspuns.

M-am răzgândit ! Voi spune mamei și tatălui meu. Ei știu tot. Fac tot. Și știu exact ce-mi doresc. Mereu mă fac cel mai fericit copil din lume ! Dar dacă nu au bănuți… sau timp ?

Știu. Bunicii sunt salvarea mea. Ei mereu mă răsfață și mă întreabă ce-mi doresc. Am să le spun exact ce vreau de ziua mea, doar sunt și copilul lor, nu ?

Deci, pe 1 Iunie este ziua mea și a tuturor copiilor din lume. Să afle toată lumea ! E ziua în care mereu vom fi răsfățați, vom primi cadouri și vom sărbători așa cum facem zi de zi, prin jocuri, cântece și prăjituri !

Îmi place mult această zi. E o zi specială. Sper că și pentru Tine.

La mulți ani Copile ! E 1Iunie !

 

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Vezi si ultimele

Articole recente

Top 5 idei de împachetare cadouri

Top 5 idei de împachetare cadouri Top 5 idei de împachetare cadouri este rezultatul unei conversații interesante, cu prietenii mei, despre cum oferim un cadou celor dragi sau unui partener

Cum să-ți planifici bugetul, fiind student

Viața de student Viața de student poate fi mult mai complicată decât pare la prima vedere. Pentru majoritatea, începutul facultății reprezintă acel pas în urma căruia te desparți de părinți,

carioca perfecta

Cum să alegi cariocile perfecte pentru copilul tău

Cariocile sunt rechizitele îndrăgite de toți copiii, care provoacă interes și le mențin atenția pentru mult timp.
Este important, ca părinte, când alegi un set de carioci, să te ghidezi după anumite caracteristici, care să îndeplinească toate nevoile primare pentru un copil: siguranță, menținerea atenției, dezvoltarea imaginației.

Cos de cumparaturi

close