Ouă cu imaginație

Sărbătoarea de Paște se apropie …

Tradiția spune că trebuie să vopsim ouă. Ouă roșii, ouă albastre, ouă cu imaginație …

Află cum să transformi oul într-o adevărată operă de artă. Un ou simplu de găină, prepeliță, rață sau chiar de brontozaur devine o amintire perfectă a Sărbătorilor tale P
ascale.

Ai de ales !

Indiferent de vise, imaginație sau de vârstă … Ai 3 ani și arunci culori la întâmplare, 19 ani și fluturi în stomac, 45 și ești tradiționalist sau 89 și nu mai vezi bine oul dar știi perfect ce trebuie făcut … Anul acesta Sărbătoarea de Paște va fi perfectă, nonconformistă și veselă dacă folosești  măcar un truc:

  1. 1.Markerul (non-toxic)

Nu îţi trebuie decât o carioca sau un marker pentru a desena ouă perfecte și haioase sau desene abstracte cu imaginație.
2.Acuarela (non-toxice)

Trebuie să ai la îndemână o pensulă, o cutie de acuarela și lasă-ți mânuța ta cea îndemânatică să amestece culori, să traseze linii în diferite culori și cu siguranță curcubeul de culori va lumina Sărbătorile tale Pascale.

  1. 3.Ștampiluțe

O bucată ștampilă + o bucată ou = opera TA de artă

  1. 4.Abțibild

Ce poate fi mai implu decât să lipești un abțibild (ochi, floricele, imagini, iconițe etc), să combini cu imaginație imagini și culori și să iasă din mâna ta oul perfect pentru Noaptea de Înviere

 

  1. 5.Sclipici

Ia un ou! Unge-l cu lipici, aracet sau orice soluție lipicioasă ! Tăvălește-l prin sclipici ! Și waw ! Ai cel mai strălucitor ou !


  1. 6.Țesături
  2. Caută în cufărul cu vechituri, resturi de țesături de mătase frumos colorate (rochița bunicii, cravata unchiului, bluza mămicii, batista Ta)… Învelește oul cel gol și urât în țesătura aleasă și fierbe-l în apă cu oțet alb ! Anul acesta oul vntage este vedeta!

  1. 7.Scoci

Lipește fâșii subțiri de scoci colorate și înfășoară oul ! Nu numai că va fi spectaculos, ci și puternic… vei sparge sigur toate ouăle !

  1. 8.Hârtie colorată

Folosește bucăţi mici de hârtie colorată şi/sau diverse accesorii și transformă fiecare ou într-o figurină deosebită … iepuraşi, puişori, oiţe etc.

Îți dorim să ai cele mai colorate, sclipitoare, frumoase și deosebite Sărbători Pascale și așteptăm să vedem creația Ta ! Trimite-ne o poză …

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Vezi si ultimele

Articole recente

Top 5 Rechizite cool pentru studenți

Top 5 rechizite cool pentru studenți încearcă să îți facă viața mai ușoară. Ești student și nu mai știi exact de ce ai nevoie? Înainte de a intra în spirala nebuniei academice, hai să vedem ce rechizite esențiale te pot ajuta să treci cu bine prin semestrul ăsta. Fie că ești un „boboc” de prim an sau un veteran al universității, ai nevoie de un arsenal de rechizite care să facă facultatea să pară puțin mai cool.

împachetare cadou

Top 5 idei de împachetare cadouri

Top 5 idei de împachetare cadouri Top 5 idei de împachetare cadouri este rezultatul unei conversații interesante, cu prietenii mei, despre cum oferim un cadou celor dragi sau unui partener

Cos de cumparaturi

close