Articole de birou ieftine si la timp

Articolele de birou ieftine și la timp dar fără a afecta calitatea sunt produsele absolut necesare și dorite de către orice companie. Și clar ai un buget dedicat acestor produse. Mai mare sau mai mic, în funcție de ponderea deținută de munca de birou din firma ta.
Instrumente de scris, seturi de birou, bibliorafturi, hârtie de scris sau de copiator, tipizate, plicuri, lipici, role casă de marcat etc sunt doar o parte dintre rechizitele ieftine necesare, lunar, biroului tău. În funcție de profilul afacerii tale, fără ele activitatea se îngreunează sau chiar se oprește.

Dar dacă știi cum să le alegi, eviți lipsa de organizare, poți face economii, le ai la timp atunci când ai nevoie și chiar îți pot ușura munca. Și asta e tot ce contează…

Cum eviți lipsa de organizare ?

Dacă ai foarte multe task-uri de rezolvat, email-uri restante, telefoane în așteptare, rapoarte și situații nepredate, comenzi în așteptare etc clar înseamnă că nu reușești să te organizezi.

Te copleșește numărul mare de activități zilnice. De unele chiar uiți, de altele ai vrea să uiți, dar nu poți și nu știi de care să te ocupi mai întâi.

Soluția este prioritizarea task-urilor în funcție de importanța lor și o bună planificare. Un organizator sau o agendă bine structurată, pixuri, creioane, evidențiatoare și post-it-uri la îndemână, tăvi de documente pe culori în funcție de task-uri și bibliorafturi, toate sunt instrumente absolut necesare pentru un birou organizat.

Fă o listă cu toate activitățile restante și ordonează-le în funcție de rezultate sau în funcție de efectele pe care le-ar produce dacă nu le rezolvi imediat. Folosește tăvile de documente pentru activitățile în curs de rezolvare, culorile lor pentru importanța acestora și bibliorafturile pentru cele deja rezolvate.

Cum faci economie ?

Simplu și la îndemână. Comanzi online la cel mai bun preț. Avem o gamă variată, de peste 7500 de produse, de unde poți alege exact ceea ce ți se potrivește. Prețuri corecte și produse din toate categoriile.

De asemenea, beneficiezi și de o serie de discounturi.

Cum să ai la timp articolele de birou ?

Intri în Comunitatea Creionul Meu și ești informat în permanență despre produsele nou intrate, reduceri și modalități eficiente de utilizare. În calitate de membru al [CCM] beneficiezi de avantajele ClubuluiCreionulMeu și ești la curent cu noutățile.

Vrei ? Bagă adresa de email în josul paginii aici.

Sau faci un parteneriat cu noi și lunar livrăm la adresa indicată de tine, ceea ce tu ai nevoie. Fără stres. Ținem noi minte ce și când să livrăm.

Trimite mail pentru parteneriat aici.

Cum îți ușurează munca ?

Scapi de stres. Ai toate articolele de birou și papetărie de care ai nevoie.
Câștigi timp pentru alte activități. Ai prețuri preferențiale și achiți odată pe lună.

Ce zici ? Lasă-mi un comentariu …

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Vezi si ultimele

Articole recente

Top 5 idei de împachetare cadouri

Top 5 idei de împachetare cadouri Top 5 idei de împachetare cadouri este rezultatul unei conversații interesante, cu prietenii mei, despre cum oferim un cadou celor dragi sau unui partener

Cum să-ți planifici bugetul, fiind student

Viața de student Viața de student poate fi mult mai complicată decât pare la prima vedere. Pentru majoritatea, începutul facultății reprezintă acel pas în urma căruia te desparți de părinți,

carioca perfecta

Cum să alegi cariocile perfecte pentru copilul tău

Cariocile sunt rechizitele îndrăgite de toți copiii, care provoacă interes și le mențin atenția pentru mult timp.
Este important, ca părinte, când alegi un set de carioci, să te ghidezi după anumite caracteristici, care să îndeplinească toate nevoile primare pentru un copil: siguranță, menținerea atenției, dezvoltarea imaginației.

Cos de cumparaturi

close