Cum să ai articole de birou gratis prin unitate protejată

Cum să ai articole de birou gratis prin Unitate Protejată

Articole de birou prin Unitate Protejată

Articolele de birou sunt acele produse utile și necesare oriunde există un birou. Adică bucata aceea de lemn pe care pui, de obicei, un set de birou complet sau un suport de birou pentru instrumente de scris, o mapă de birou, tăvi documente, bibliorafturi și o sumedenie de rechizite. Iar birouri există peste tot. Acasă. La școală. La birou.

Iar dacă ai o afacere sau lucrezi într-un birou, aceste articole îți pot face viața mai ușoară. Dar nu despre asta vreau să vă vorbesc acum (poate într-un alt articol…).

Ci despre Unitatea Protejată și cum să ai articole de birou gratis dacă ai o firmă cu peste 50 de angajați.

Cum să ai articole de birou gratis prin Unitate Protejată dacă firma ta are peste 50 angajați

Unitatea Protejată reprezintă soluția prin care firma ta poate realiza economii.

Astfel, articolele de birou, de curățenie și nu numai pot fi achiziționate din suma pe care firma ta trebuie s-o achite lunar către bugetul de stat, dacă nu ai angajat persoane cu handicap.

Conform legii firma ta, cu peste 50 angajați, trebuie obligatoriu să dețină ca angajați și persoane cu handicap.

Legea în cauză este 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. Conform ei, societățile comerciale și instituțiile publice cu cel puțin 50 angajați, au obligația de a angaja persoane cu handicap – cel puțin 4% din numărul total de angajați (art.78, al.2).

Adică lunar să plătești ca taxă suplimentară către bugetul de stat o sumă reprezentând 50% din salariul de bază minim brut pe ţară înmulţit cu numărul de locuri de muncă în care nu ai angajat persoane cu handicap.

Sumă destul de mare, ce crește odată cu numărul angajaților tăi, dar pe care poți s-o folosești în achiziţionarea de produse sau servicii de la unităţi protejate autorizate, pe bază de parteneriat, în sumă echivalentă cu suma datorată la bugetul de stat.

Adică această sumă nu mai este o taxă suplimentară, ci devine o investiție. Și oricum ai nevoie de aceste produse, chiar ai un buget alocat pentru articole de birou, curățenie etc. Deci practic le iei gratis.

Unitate Protejată

Unitatea Protejată este un operator economic, autorizat, de drept public sau privat, cu gestiune proprie, în cadrul căreia cel putin 30% din numărul total de angajaţi cu contract individual de muncă sunt persoane cu handicap.

Creionul Meu are un parteneriat cu Unitatea Protejată Prometeu din cadrul Asociației Persoanelor cu Handicap “Un Om – O șansă”. 

Și astfel îți oferim șansa să achiziționezi produsele, de care oricum ai nevoie, beneficiind de acest avantaj.

Unitatea Protejată Prometeu constituită în cadrul Asociației Persoanelor cu Handicap “Un Om – O șansă” poate și să intermedieze comerţul cu bunuri şi servicii produse de alte companii (atenție, nu toate unitățile protejate sunt autorizate în acest sens).

Adică poți beneficia de orice produs de pe site-ul nostru prin Unitatea Protejată nu doar de cele realizate în cadrul acesteia. Legea oferă posibilitatea ca, din profitul obținut, Unitatea Protejată să susţină financiar activitățile non-profit ale asociației.

Dacă ai o firmă peste 50 de angajați și nu ai în echipa ta persoane cu handicap trimite-ne un email. Îți răspundem în cel mai scurt timp. Semnăm un contract. Și poți avea articole de birou și de curățenie sau orice alt produs de pe site gratis.

Vrei și tu produse prin Unitate Protejată ? Trimite cererea …

[contact-form-7 id=”69285″ title=”Vrei produse prin UP ?”]

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Vezi si ultimele

Articole recente

Top 5 idei de împachetare cadouri

Top 5 idei de împachetare cadouri Top 5 idei de împachetare cadouri este rezultatul unei conversații interesante, cu prietenii mei, despre cum oferim un cadou celor dragi sau unui partener

Cum să-ți planifici bugetul, fiind student

Viața de student Viața de student poate fi mult mai complicată decât pare la prima vedere. Pentru majoritatea, începutul facultății reprezintă acel pas în urma căruia te desparți de părinți,

carioca perfecta

Cum să alegi cariocile perfecte pentru copilul tău

Cariocile sunt rechizitele îndrăgite de toți copiii, care provoacă interes și le mențin atenția pentru mult timp.
Este important, ca părinte, când alegi un set de carioci, să te ghidezi după anumite caracteristici, care să îndeplinească toate nevoile primare pentru un copil: siguranță, menținerea atenției, dezvoltarea imaginației.

Cos de cumparaturi

close