Cum să alegi rechizitele pentru copilul tău ?

Cum să alegi rechizitele pentru copilul tău fără stres …

Perioada aceasta începe nebunia cu achiziționarea rechizitelor școlare. Aglomerație, stres, căutări. Știu cum este… Trebuie să rămâi calm și să știi unde să cauți astfel încât să ai o gamă variată de articole de școală și rechizite. Uite niște sfaturi care să te scutească de dureri de cap și să te ajute să iei cea mai bună decizie.

Sfaturi utile pentru alegerea rechizitelor
  1. Utilitatea este primul criteriu pe care trebuie să-l ai în vedere. Produsele să fie exact pe mărimea și nevoile școlarului tău și aici am în vedere în primul rând ghiozdanul. Să fie ușor, încăpător și bine compartimentat. Dar și privind celelalte rechizite. Nu le cumpăra până nu cunoști exact lista de rechizite de la școală. Uite aici ai liste de rechizite orientative cu ce are nevoie școlarul tău în funcție de clasă. Dar fiecare școală sau învățătoare are propriile criterii. Cumpără doar strictul necesar și apoi restul rechizitelor conform listei învățătoarei copilului tău.
  2. Calitatea este un alt criteriu esențial. Caietele și blocurile de desen se aleg după grosimea paginii și gradul de alb. Alege o foaie albă, suficient de groasă (70-80g) și care nu suge. Seturile de creioane și carioca se aleg după cât de bine scriu, grosime și gradul de toxicitate, iar stiloul trebuie să fie robust, să scrie subțire, cursiv și fără să zgârie. Ghiozdanul clar nu vrei să-l cumperi în fiecare lună. Caută unul rezistent, bine compartimentat, cu mâner și bretele căptușite. Alege branduri consacrate renumite pentru calitatea produselor lor: Milan, Daco, Ecada, Disney, Oxigen, Parker, Pelikan, Ubers Fixion, Schneider (ai și tombola Aperta). 
  3. Modă, cool, fashion. Da este un criteriu. Copilul tău trebuie să fie mândru de rechizitele lui și să simtă bucuria de a merge la școală și a studia. Astăzi este chiar o competiție între colegi privind gama de rechizite la modă. Este bine să implici copilul în alegerea rechizitelor, respectând desigur regulile școlii. Gama Disney pentru cei mici și Oxigen, Oxford sau Pepe Jeans pentru gimnaziu sunt exemple clare de fashion în acest domeniu. Astăzi rechizitele au o multitudine de modele și forme. Personajele din animațiile Disney sunt acum pe caiete, pixuri, penare și ghiozdane, iar copilul tău va fi încântat să aibă la grădiniță sau școală personajele preferate, școala devenind astfel un mediu plăcut și atractiv, iar învățatul o joacă serioasă.

În funcție de buget ai nenumărate variante. Alege calm tot ce ai nevoie și dacă poți să te grupezi cu alți colegi ai reduceri suplimentare. Citește condițiile de la liste de rechizite. De asemenea, poți să ne trimiți lista de rechizite pentru clasa ta și dai o mână de ajutor tuturor colegilor (reduceri de până la 15%).

Ideea e că oricum îți iei rechizitele. De ce să nu le iei ținând cont de toate aceste sfaturi și să ai și premii. Avem 2 tombole pentru tine cu premii substanțiale. Tombola Aperta și tombola rechizitelor. Nu se exclud. Poți să participi la ambele. Cumperi de 50 lei produse germane de calitate, Schneider și Ubers Frixion și de încă 100 lei orice alt produs de pe site. Și participi la ambele. E simplu. Ce părere ai ? Lasă-ne un comentariu. Să știm cum să devenim mai buni pentru Tine …

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Vezi si ultimele

Articole recente

Cos de cumparaturi

close