Cum să decorezi clasa sau camera copilului tău

Cum să decorezi clasa sau camera copilului este preocuparea tuturor părinților sau a educatorilor, învățătorilor și diriginților

Cum să decorezi clasa sau camera copilului tău este și preocuparea tuturor pasionaților de handmade și art&craft.

Hârtia colorată, lipiciul, creioanele colorate și câteva idei sunt tot ce îți trebuie ca să obții o clasă de poveste, superb decorată în care micii școlari să învețe cu plăcere. Sau să faci din camera copilului tău refugiul ideal în care prințul sau prințesa ta se simt minunat.

E ușor să devii un specialist handmade în clasa sau în casa ta dacă îți adori copii și vrei să-i vezi mereu zâmbitori, atât în calitate de părinte, cât și ca educator, învățător sau diriginte !

Lucrurile cele mai simple par uneori cel mai dificil de făcut. Totusi, proiectele handmade pentru casa sau clasa ta pot fi realizate foarte ușor și ideal ar fi să implici și copiii în aceste activități. Să fie acel ceva al vostru …

Venim în sprijinul tău, indiferent că ești educator sau părinte, transformând realitatea așa cum o percepem noi adulții într-o lume magică de poveste prin intermediul materialelor didactice create pentru cei mici.  Clasa sau dormitorul copilului tău ar trebui să fie un spațiu minunat de poveste și joc iar împreună puteți face magie prin mici meșteșuguri cu un pic de lipici, hârtie, ață, sclipici etc. Și ce e mai plăcut decât să faci ceva împreună cu copilul tău.  

Iată câteva idei care îți vor arăta Cum să decorezi clasa sau camera copilului

Perdele handmade O metodă simplă şi eficientă de a înviora interiorul camerei sau al clasei este să o decorezi cu o superbă perdea din hârtie. Alege culorile preferate ale copilului tău, decupează cartonul în formă de inimioare și lipește-le pe mai multe fire de ață ! Gata. Ai deja o cameră nouă viu colorată. Sau o clasă primitoare.  Ai nevoie doar de: hârtie, albă şi colorată, aţă, lipici.

Flori colorate Mereu ar trebui să fie primăvară în casa sau în clasa ta ! Florile aduc zâmbetul pe buzele tuturor, iar cele din hârtie creponată, glase sau hârtie colorată își găsesc ușor locul într-o vază încăpătoare sau pot decora pereții unei încăperi în orice anotimp.  Ai nevoie de: hârtie, albă şi colorată, sârmă plușată și lipici.

Ghirlande, culori și jucării suspendate Ghirlandele îți lasă senzația că plutesc prin cameră ca zânele bune. Sigur vor da un aer magic decorului ! Realizate din zeci de stegulețe, ghirlandele creează o atmosferă cu eroi și povești sau pot avea un rol educativ. Stegulețele tale imprimate cu mesaje au clar un rol direct în educația copiilor. Ai avea nevoie doar de: hârtie, albă şi colorată, aţă și lipici.

Tablou de poveste Decupează, colorează și lipește. Imaginile cu familia ta sau colectivul clasei și puțină imaginație și îndemânare, creează un tabloul deosebit ! Decupează figurile din fotografii mai vechi, lipește-le cât mai creativ, completează cu desene sugestive și creează propriul tău tablou de poveste sau de familie. Ai nevoie de: o coală albă, creioane colorate, lipici, chipuri decupate.

Noi vă ajutăm cu idei și materiale ! Voi cu mânuțele și imaginația !  O cameră prietenoasă și zâmbitoare e visul oricărui copil. O clasă veselă e atmosfera ideală pentru prima zi de școală și nu numai.

Ai grijă de visele copilului tău. Altfel totul devine monoton, cenușiu și lipsit de interes.  Decorează, colorează și dezvoltă permanent imaginația copiilor printr-o atmosferă caldă, veselă și primitoare. Așa ar trebui să fie în camera copilului tău sau în fiecare clasă mai ales la cei mici.

Tu ce părere ai ? Lasă-mi un comentariu…

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si ultimele

Articole recente

7 idei de cadouri 1 iunie

7 idei de cadouri 1 iunie

1 iunie! Zi liberă, zi de sărbătoare, cu surprize și cadouri pentru toți copiii, mai mici sau mai mari. Sunteți de acord, da? Iar aici ai 7 idei de cadouri  care

Cos de cumparaturi

close