De Paște vine iepurașul cu cadouri pentru cei mici sau mari

De Paște vine iepurașul cu cadouri pentru cei mici sau mari, nu contează vârsta, toți suntem nerăbdători să primim sau să oferim cadouri. Iar 7 idei de cadouri de Paște te ajută să găsești cel mai potrivit cadou și să simți magia.

Când eram copil, bunica obișnuia să ne ascundă cadourile și noi cei mici ne distram grozav căutându-le. Era un fel de competiție, educație, orientare în teren și îndemânare. În plus, aveam ce face toată ziua și astfel bunica își putea vedea liniștită de bunătățile pentru masa de Paște și de magie.

Cum găsești rapid un cadou perfect de Paște

Cadoul perfect era întotdeauna de la bunica. Era simplu, dar perfect. Știam că le pregătea din timp, le căuta în locuri doar de ea știute, le păstra cu atenție bine împachetate în ziare și mereu ne fascinau, chiar și acum, adult fiind, aș da orice să redescopăr într-un colț ascuns unul dintre cadourile ei.

Apoi era jocul acela haios, vânătoarea de ouă! De Paște, ai mei vopseau ouăle cu ceapă. Era un adevărat ritual. Cartoane întregi de ouă erau spălate și aranjate să le vină rândul la gătit. Era o perioadă magică în care centrul universului era bucătăria. Acolo se întâmplau minunile. Drob, ouă umplute, ouă vopsite în zeci de culori, supă cu găluște, cozonac, pască și zeci de prăjituri de casă printre care salamul de biscuți, o minune de prăjitură, pe care doar bunica știa să îl facă.

Dar să nu uităm de magie. Era fascinant cum toată familia se transforma într-un artist celebru, toți pictam, decoram, ne amuzam și era magic. Și ai mei le ascundeau, iar noi copiii trebuia să le găsim. Cine găsea cele mai multe ouă vopsite câștiga un premiu. Nu știu dacă premiul conta atât de mult, dar sigur era cel mai tare joc posibil și probabil că este și acum. Acum poți să faci decorațiuni cu iepurași și căsuțe de spumă, să pictezi ouă de lemn sau de plastic cu copilul tău și să le ascunzi oriunde pentru că nu se vor sparge. În plus, cu un ou de lemn vopsit câștigi întotdeauna.

7 idei de cadouri, pentru cei mici sau mari

Pe primul loc evident avem ouă de plastic, apoi decorațiuni creative, culori acril, seturi pastel, dar și cadouri pentru cei mari, pentru că magia de Paște este și pentru ei.

  1. Set 12 ouă plastic 6 cm Daco. Un set de 12 ouă pe care să le pictezi împreună cu copilul tău pentru a vă bucura de magie și a reînvia tradițiile și obiceiurile de Paște.
  • Set creativ Miss ou Daco. Un set creativ obligatoriu de Paște pentru orice copil. E o jucărie haioasă între joacă și educație sau educație prin joacă. Ai materialele necesare ca să-i trezești curiozitatea: un ou din spumă, decorațiuni spumă, ață, lipici și astfel poate să-și creeze prima decorațiune de Paște.
  • Culori acril 25 culori 20 ml Acrilia Daco. Evident ai nevoie și de culori! Un set tip gentuță cu 25 de culori acril util și pentru școală este soluția ideală. Culori vii, lavabile, perfecte pentru micul tău artist sau chiar pentru unul mare.
  • Set creta pastel Toison D’or 36 culori. Cadoul perfect pentru pasionații de desen și grafică. Are 36 de culori pastel cu un pigment bogat, ceruri naturale și argilă cu o consistență cremoasă ce permite lucrul în straturi. Clar va aduce magia de Paște.
  • Pix Parker Urban Royal Premium Aureate placat cu aur. Aici găsești o gamă variată de pixuri și stilouri Parker. Sunt metalice, elegante, rezistente, au garanție 2 ani și sunt Parker. Un cadou marca Parker aduce magia de Paște pentru cei mici, pentru El sau pentru Ea. Diferă doar culoarea!
  • Set Picasso. Nu este doar un set obișnuit cu pix și stilou. Este o operă de artă cu o poveste unică. Brandul Picasso are un look aparte, un design modern, chiar futurist, cu elemente grafice inspirate de renumitul pictor. Sunt seturi cool, ce poartă semnătura unor designeri renumiți, perfecte pentru un cadou de Paște pentru Ea în culorii vii sau mai sobre pentru El, indiferent de vârstă.
  • Europolis. Un joc educativ tip Monopoly disponibil în 4 variante. E perfect pentru că adună toată familia, 2-6 jucători sau gașca de prieteni și te ajută să iei decizii de afaceri într-o lume a tranzacțiilor imobiliare. Este creativ, interesant și un cadou perfect pentru a aduce magia de Paște. În jurul unui Europolis cozonacul e mai bun, iar amintirile sunt mai haioase.

Sper că ți-au plăcut ideile de cadouri și, în același timp, te invit să arunci o privire asupra decorațiunilor handmade de Paște pe care le poți folosi împreună cu copilul tău astfel încât să simți din plin atmosfera de Paște.

Dacă ți-au plăcut cele 7 idei de cadouri de Paște te invit pe site să le pui în practică. Dacă ai și alte idei lasă-mi un comentariu. Evident un like, share e de mare ajutor, mulțumesc anticipat.

Află când pică Paștele anul acesta – aici

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Vezi si ultimele

Articole recente

Cos de cumparaturi

close