1 iunie! Zi liberă, zi de sărbătoare, cu surprize și cadouri pentru toți copiii, mai mici sau mai mari. Sunteți de acord, da? Iar aici ai 7 idei de cadouri  care te scapă de stresul provocat de căutarea celui mai potrivit cadou!

Oficial, deja a început să se simtă parfumul vacanței și al chefului de joacă. Iar noi urăm, La mulți ani, tuturor prichindeilor, cu ocazia zilei de 1 Iunie.

7 idei cadouri 1 iunie

Cum găsești rapid cadouri de 1 iunie pentru copilul tău​

E o zi superbă, iar eu îmi încep activitatea cu o luptă “greco-romană” pentru a reuși să pășesc într-un supermarket și “îndrăznesc” să trag cu ochiul la raionul cu jucării. Mereu m-au fascinat, chiar și acum, adult fiind, încă am rămas copil. Îmi place să descopăr lumea minunată a jocurilor.

Timid, dar sigur, mă apropii și întrezăresc, printre cutiile cu păpuși, două mame “luptându-se” pentru un set de pictură. “Al meu este, ba nu, eu am fost prima, lasă-l!” 

Las doamnele să-și facă dreptate și îmi mișc privirea printre două cutii cu mașinuțe de data aceasta. Aici lucrurile stau la polul opus. Poate vă întrebați de ce? In “tabloul” meu vizual protagoniștii sunt doi domni. Da, ați auzit bine, doi cavaleri. Imediat vă lămuresc de ce sunt cavaleri. 

Dacă doamnele nu au stat prea mult pe gânduri și au trecut la “fapte” domnii “noștri” șovăiau în luarea unei decizii. Privirile lor erau ațintite spre raftul cu jucării educative, picioarele stăteau pregătite așteptau doar să se audă “let’s go” iar mâinile fiecăruia întârziau grav în a se face “grele”. La un moment dat se aude un murmur “Insist, luați-o dumneavoastră, mă voi orienta spre un joc creativ”. Pe semne că masculinitatea lor nu și-a făcut simțită prezența. Un lucru bun!? Voi ce părere aveți?  

Până aici e bine, idei bune, interesante! Dar este ceva ce nu înțeleg! De ce să te chinui să alergi printre rafturi și aglomerație, să te lupți pentru anumite  jucării, mai nou să te expui și nu comanzi rapid online, direct de pe site-ul nostru, de exemplu?! 

E cea mai comodă, rapidă și în siguranță variantă prin care poți găsi un cadou perfect pentru copilul tău.

7 idei de cadouri 1 iunie, perfecte pentru copilul tău​

Pe premiza jocului “nu te supăra frate” avem jocuri educative, jocuri creative, set pictură, set grafică. 

  1. Jocuri construcție. Lego, arco sau cuburi, colorate, cu piese mari astfel încât bebe-ul tău, fetiță sau băiat, să-și demostreze iscusința. 
  2. Jocuri educative. Practic obligatorii pentru orice copil. E zona aceea între joacă și educație sau educație prin joacă. Ai tablă magnetică, litere și cifre, mozaic, jocuri construcție, forme geometrice, cuburi basme și puzzle.
  3. Jocuri societate. Sună cam pompos, dar sunt jocuri perfecte pentru un grup de prieteni și astfel are toată gașca ocupație sau de familie și ai momentele acelea în care sensul cuvântului împreună este doar unul de tine știut!
  4. Set graficăAici găsești o grămadă de variante. Seturi creioane speciale, markere manga, seturi Pitt, cărbune sau creioane pastel. Sunt perfecte pentru un pasionat de desen, grafică sau colorat. Poți să-i iei și un caiet de desen cu hârtie neagră și sigur ai obținut un cadou impresionant.
  5. Pachet pictură #Artistul conține 7 piese: bloc desen, acuarela, cretă și creioane colorate, pensulă, cutie apă și este perfect gândit pentru perioada aceasta când #stamacasa și desenăm. Are tot de ce ai nevoie pentru a capta atenția și curiozitatea copilului tău și este un real ajutor pentru a te adapta la viața „indoor”.
  6. Set PicassoNu este doar un set obișnuit cu pix și stilou necesar oricărui copil sau adolescent. Este o operă de artă cu propria poveste, ca orice operă de artă. Brandul Picasso are un look aparte, un designul modern, fashion chiar futurist al instrumentelor de scris folosind elemente grafice inspirate de renumitul pictor. Sunt seturi cool, care atrag atenția prin stil, culoare, rezistență, scriere delicată și poartă semnătura unor designeri renumiți. În funcție de buget ai variante mai accesibile sau cele cu peniță de aur, dar oricare dintre variante, clar va impresiona. 
  7. Set 3 port merinde Minioni TupperwareUn cadou haios și util, indiferent de vârsta copilului tău, care practic te salvează de multe probleme. Sunt niște cutii perfecte din plastic rezistent pur, care te ajută să păstrezi pachețelul de mâncare, acasă, la școală sau la birou. Tupperware este un brand renumit pentru materialul Eco folosit la cutiile de păstrare a alimentelor sau la sticlele din plastic care păstrează mâncarea sau lichidele fresh mai mult timp, fără acel miros neplăcut. Dacă completezi cadoul și cu o sticlă sport Tupperware, atunci i-ai dotat perfect ghiozdanul sau rucsacul de vacanță.

Jocurile creative, educative și haioase sunt iar la modă​

Stau și mă întreb unde au rămas “telefoanele, tabletele, scheibordurile, skateboard-urile” și multe alte “fonfleuri” ale secolului XXI. Să înțeleg că părinții din ziua de azi caută jocuri interactive pentru a le pune mintea prichindeilor la treabă?

Not Bad But….un lucru e cert, cu pași mărunți jocurile care cândva erau ascunse în “desaga” bunicii ies la iveală și prind viață. Vă mai amintiți de Șotron, rațele și vânătorii, elasticul, țară țară vrem ostaș, a și nu putem uita de castelul. 

Ahhh, ce vremuri…!

Nu vă faceți griji, toate acestea revin pe buzele celor mici iar parcurile sunt ca niște stupi de albine care trebăluiesc cât e ziua de lungă. 

Dragi părinți, sau mai bine zis “mămici războinice” ce-ar fi dacă am putea da zilei de 1 Iunie o aură magică și ne-am transforma cu toții în zâne și spiriduși meniți să readucă la viață lucruri care au scris istorie. 

Sper că v-a plăcut mica mea povestioară și în același timp puteți să trageți cu ochiul la o activitate educativă și creativă pe care să o realizați împreună cu copilul dumneavoastră în așa fel încât să vă încânte sufletul și să vă teleporteze în copilărie. 

Dacă ți-au plăcut cele 7 idei de cadouri pentru 1 iunie te invit pe site să le pui în practică. Dacă ai și alte idei lasă-mi un comentariu. Evident un like, share e de mare ajutor, mulțumesc anticipat.

Află ce înseamnă ziua de 1 iunie – aici

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Vezi si ultimele

Articole recente

Top 5 Rechizite cool pentru studenți

Top 5 rechizite cool pentru studenți încearcă să îți facă viața mai ușoară. Ești student și nu mai știi exact de ce ai nevoie? Înainte de a intra în spirala nebuniei academice, hai să vedem ce rechizite esențiale te pot ajuta să treci cu bine prin semestrul ăsta. Fie că ești un „boboc” de prim an sau un veteran al universității, ai nevoie de un arsenal de rechizite care să facă facultatea să pară puțin mai cool.

împachetare cadou

Top 5 idei de împachetare cadouri

Top 5 idei de împachetare cadouri Top 5 idei de împachetare cadouri este rezultatul unei conversații interesante, cu prietenii mei, despre cum oferim un cadou celor dragi sau unui partener

Cos de cumparaturi

close