Luna iubirii luna cadourilor, luna vacanței de iarnă, a Carnavalului de la Veneția sau a ce mai vrei tu să sărbătorești. E luna aceea cu veselie. Prima petrecere de anul acesta. Prima vacanță cu săniuș, ski, atmosfera de pe pârtie și multă zăpadă.

Este luna îndrăgostiților. Indiferent de stilul în care vrei să sărbătorești, mai repede, pe 14 februarie, de Valentine’s Day sau pe 24, tradițional, de Dragobete. Ambele susțin iubirea. Deși nu ar trebui să avem un motiv pentru asta. Dar se pare că suntem mai veseli, mai frumoși și mai deschiși în această perioadă. Și mai dornici să ne demonstrăm iubirea.

Luna iubirii, dar și luna în care intri în panică.

Ce să fac deosebit ? Cum s-o impresionez ? Ce să-i ofer ? Cum să-l surprind ?

Ideal ar fi să primești senzații. Emoții. Ceva ce nu se uită.

Mie îmi plac vacanțele. Un weekend prelungit într-o atmosferă caldă. Dar care merge perfect cu un mic cadou, ales în funcție de efectul dorit.

Dacă vrei o zi a îndrăgostiților amuzantă, alege un cadou haios, ai aici câteva variante din categoria Cadouri haioase.

Un ursuleț de pluș, pufos și dulce spune cel mai bine povestea ta și se asortează perfect pe perna ei de acasă sau din vacanță, Ursuleț cu inimioară.

O frumoasă declarație de dragoste scrisă pe un notes adeziv în formă de inimioară, inimi roșii din pâslă, confeti, lumânări inimioară sau decorațiuni făcute chiar de tine cu ajutorul unui perforator inimă sunt idei care pot decora camera ei. Sau a lui. Totul e să umpli camera. Cu cât ai mai multe, cu atât efectul este cel dorit. Cine ar putea rezista la o cameră plină de inimi. Și găsești totul în Pentru iubire.

În categoria Călătorii, bucătărie ai produse Tupperware. Sigur ai auzit de ele. Plastic pur similar cu cel folosit la implanturi, elimină mirosul, păstrează fresh orice mai mult timp. E cadoul practic, util în vacanță, excursii sau în bucătărie. Merge pentru Ea sau pentru El. Cu mesaj subtil…

Un cadou pentru Ea e întotdeauna o provocare. Indiferent de stil sigur găsești ceva idei în categoria Cadouri pentru Ea sau mai office, Cadouri pentru biroul Ei.

Uneori, un cadou de suflet e cel mai frumos cadou. Dăruiește-i ceva care să îi amintească de tine, de un loc superb în care ați fost împreună, o emoție de atunci. Iar un album foto evident cu inimioară le poate include pe toate. Totul e să ai fotografia potrivită. Amintirea perfectă. Emoția.

Tu ce cadouri preferi ? Lasă-mi un comentariu…

Apreciez mult un share !

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Vezi si ultimele

Articole recente

Cos de cumparaturi

close