Mereu am fost atenți la detalii! Acum mai mult ca oricând!

Sediul nostru central este în Tecuci. Un târgușor cochet. Suntem mândri de el și mereu ne-am implicat în comunitatea locală. Avem nenumărate proiecte de suflet prin care am ajutat asociațiile locale, școlile, comunitatea. Și acum, datorită #covid19 #stamacasa.

Dar tot nu stăm cuminți! Pentru că ne pasă!

Ne-am implicat în campania #TecuciÎnSiguranță !

Sper că familia ta nu va fi nevoită să ajungă la spital Acolo, se dă o luptă fără arme şi într-o zi cineva din familia ta va fi bine datorită faptului că am învins!

Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci are nevoie de echipamente și materiale, practic nu au cum să se protejeze și să ne protejeze pe fiecare dintre noi! Au nevoie de dezinfectanți pentru mâini, mănuși, halate, combinezoane și măști medicale!

Am găsit o soluție prin care putem susține comunitatea tecuceană, alături de Fundația Comunitară Galați care a ajutat deja 3 spitale și o face în continuare.

Astfel, am decis ca Graphotek Expres SRL să devină partener cu Fundația Comunitară Galați și 10% din încasările online de pe www.creionulmeu.ro să meargă către fondurile destinate Spitalului Anton Cincu din Tecuci.

Practic și tu ajuți! Știu că și ție îți pasă!

Comanda ta pe www.creionulmeu.ro este modul tău de a ajuta.

Fondurile adunate în cadrul acestei campanii vor fi folosite pentru achiziția de materiale și echipamente conform necesarului primit de la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci.

Tecuci în siguranță⛑!

Susține Spitalul ca să te susții pe tine!

Ne găsești și aici:

www.graphotekexpres.ro

Facebook @creionulmeu  @TipografiaGraphotek

Instagram @CreionulMeu

Twitter @creionul_meu @TipografiaGraph

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Vezi si ultimele

Articole recente

Top 5 Rechizite cool pentru studenți

Top 5 rechizite cool pentru studenți încearcă să îți facă viața mai ușoară. Ești student și nu mai știi exact de ce ai nevoie? Înainte de a intra în spirala nebuniei academice, hai să vedem ce rechizite esențiale te pot ajuta să treci cu bine prin semestrul ăsta. Fie că ești un „boboc” de prim an sau un veteran al universității, ai nevoie de un arsenal de rechizite care să facă facultatea să pară puțin mai cool.

împachetare cadou

Top 5 idei de împachetare cadouri

Top 5 idei de împachetare cadouri Top 5 idei de împachetare cadouri este rezultatul unei conversații interesante, cu prietenii mei, despre cum oferim un cadou celor dragi sau unui partener

Cos de cumparaturi

close