Mereu am fost atenți la detalii! Acum mai mult ca oricând!

Sediul nostru central este în Tecuci. Un târgușor cochet. Suntem mândri de el și mereu ne-am implicat în comunitatea locală. Avem nenumărate proiecte de suflet prin care am ajutat asociațiile locale, școlile, comunitatea. Și acum, datorită #covid19 #stamacasa.

Dar tot nu stăm cuminți! Pentru că ne pasă!

Ne-am implicat în campania #TecuciÎnSiguranță !

Sper că familia ta nu va fi nevoită să ajungă la spital Acolo, se dă o luptă fără arme şi într-o zi cineva din familia ta va fi bine datorită faptului că am învins!

Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci are nevoie de echipamente și materiale, practic nu au cum să se protejeze și să ne protejeze pe fiecare dintre noi! Au nevoie de dezinfectanți pentru mâini, mănuși, halate, combinezoane și măști medicale!

Am găsit o soluție prin care putem susține comunitatea tecuceană, alături de Fundația Comunitară Galați care a ajutat deja 3 spitale și o face în continuare.

Astfel, am decis ca Graphotek Expres SRL să devină partener cu Fundația Comunitară Galați și 10% din încasările online de pe www.creionulmeu.ro să meargă către fondurile destinate Spitalului Anton Cincu din Tecuci.

Practic și tu ajuți! Știu că și ție îți pasă!

Comanda ta pe www.creionulmeu.ro este modul tău de a ajuta.

Fondurile adunate în cadrul acestei campanii vor fi folosite pentru achiziția de materiale și echipamente conform necesarului primit de la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci.

Tecuci în siguranță⛑!

Susține Spitalul ca să te susții pe tine!

Ne găsești și aici:

www.graphotekexpres.ro

Facebook @creionulmeu  @TipografiaGraphotek

Instagram @CreionulMeu

Twitter @creionul_meu @TipografiaGraph

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi si ultimele

Articole recente

7 idei de cadouri 1 iunie

7 idei de cadouri 1 iunie

1 iunie! Zi liberă, zi de sărbătoare, cu surprize și cadouri pentru toți copiii, mai mici sau mai mari. Sunteți de acord, da? Iar aici ai 7 idei de cadouri  care

Cos de cumparaturi

close