Tombola #BringsJoy începe școala cu bucurie

Tombola #BringsJoy începe școala cu bucurie e modul nostru de a sărbători alături de partenerii noștri și de a ne bucura alături de tine. 

Mai e puțin și începe școala. Niciodată n-am așteptat-o atât de mult. Suntem siguri că și tu simți la fel. Și pentru că ne-a fost atât de dor de gălăgie, recreație, stilou și ghiozdan, profesori, rechizite, colega sau colegul de bancă, zâmbete și emoție, vrem să te premiem și să îți aducem și mai multă bucurie.

Brings joy e modul nostru de a sărbători alături de tine

Am pregătit rechizite, cu suflet, care aduc bucurie. Caiete, creioane, pixuri, stilou, penar, ghiozdan și multe premii

Cumpără din Librăriile Graphotek sau de pe www.creionulmeu.ro și participă la Tombola bucuriei Brings Joy. 

Sunt 6 branduri participante (Daco, Ecada, Milan, Factis, Pensan și Aihao). Și sunt branduri bune, de încredere cu tot ceea ce-ți trebuie la școală, acasă sau la birou. Decupează sigla (din ambalaj) și lipește minim 3 dintre acestea pe talonul de participare. Nu vei regreta. Sunt premii frumoase, atent pregătite, doar pentru Tine!

Tombola Brings Joy chiar aduce bucurie:

  • 1 Hyundai i30 
  • 10 Trotinete electrice DHS 601EH Vision
  • 120 Biciclete MTB Rockrider 27.5!” 
  • 120 Biciclete MTB Rockrider 24”
  • 500 Ghiozdane

E atât de simplu. Premiile sunt ale tale în doar 3 pași: 

  • Cumpără din Librăriile Graphotek sau de pe www.creionulmeu.ro produse Daco, Ecada, Milan, Factis, Picasso, Pilot, Favini, Clariana, Aihao, Pensan, Fatih, Carioca, Marvy
  • Decupează minim 3 logo-uri diferite de la Daco, Ecada, Milan, Factis, Pensan sau Aihao și lipește-le pe talonul de participare
  • Completează cu atenție talonul pe care îl primești în pachetul cu produsele comandate și participă la Tombola bucuriei (introduci talonul în urna din Librăriile Graphotek sau îl trimiți prin poștă la OP Hațeg, CP 30, Hunedoara până la data de 30 septembrie, data poștei

Tombola Brings Joy se încheie pe 30 septembrie 2021, deci grăbește-te. Iar extragerea finală pentru desemnarea câștigătorilor va fi pe 21 octombrie.

Brings Joy și câștigă! 

Avem toate rechizitele de care tu ai nevoie ! Rechizite cu suflet ! Să ne bucurăm împreună de începerea școlii! Probabil cea mai așteptată deschidere!

Ce zici ? Ți-ar plăcea un Hyundai i30 sau o bicicletă ? 

Lasă-mi un comentariu …

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Vezi si ultimele

Articole recente

Top 5 Rechizite cool pentru studenți

Top 5 rechizite cool pentru studenți încearcă să îți facă viața mai ușoară. Ești student și nu mai știi exact de ce ai nevoie? Înainte de a intra în spirala nebuniei academice, hai să vedem ce rechizite esențiale te pot ajuta să treci cu bine prin semestrul ăsta. Fie că ești un „boboc” de prim an sau un veteran al universității, ai nevoie de un arsenal de rechizite care să facă facultatea să pară puțin mai cool.

împachetare cadou

Top 5 idei de împachetare cadouri

Top 5 idei de împachetare cadouri Top 5 idei de împachetare cadouri este rezultatul unei conversații interesante, cu prietenii mei, despre cum oferim un cadou celor dragi sau unui partener

Cos de cumparaturi

close